Community Manager pel desenvolupament local dels barris

Community Manager pel desenvolupament local dels barris
Community Manager pel desenvolupament local dels barris

El projecte consisteix en la creació del perfil de Comunity Manager relacionat amb la comunicació i difusió de les activitats comercials, socials i culturals d’entitats veïnals, botigues i equipaments municipals dels barris de Trinitat Nova, Bon Pastor i Baró de Viver.

Aquest servei s’inscriu en el marc del treball que la nostra entitat realitza en el marc del Pla de Barris de Bon Pastor i Baró de Viver, i en el context de les accions comunitàries que realitzem al barri de Trinitat Nova.

Aquest servei tracta de potenciar l’economia local, així com la cultura i les activitats socioculturals que es promouen en aquests territoris.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *